Om oss

Småländsk envishet & unika innovationer

Mitt i de småländska skogarna ligger samhället Gemla där Arkadprofiler har sitt säte. Med den småländska envisheten och klurighet skapade vi de runda formernas original inom byggsektorn – rullbockad och tvärbockad trapetskorrugerad plåt. Våra innovationer är unika; vi har bland annat levererat till flera länder.

Vi på Arkadprofiler formger och tillverkar våra produkter utifrån form, funktion och kvalite. Från ritbordet till produktion har vi bara några steg, vilket är vår styrka! Vi kan kundanpassa våra produkter och sköta allt till och med montering , dvs. full entreprenad.

Arkadprofiler erbjuder ett grundsortiment som kan utvecklas och anpassas efter kundens behov. Det är utifrån vårt profilsystem som vi kan erbjuda en mångfald av väderskydd och prefab konstruktioner till olika ändamål.

Arkadprofiler är också ledande inom Sverige av rullning och tvärbockning av trapetskorrugerad plåt med ytlack och beläggningssystem.
​​​​​​​
Som egna produkter har vi cykelparkering, cykelgarage samt kundvagnsgarage.

Kontakta oss

Rätt pris, kvalitet och leveranstid

Arkadprofiler kännetecknas av att ha rätt pris, kvalité och leveranstid. Vår vision är att våra kunder ska uppfatta oss som ett företag med gedigen kunskap, stor flexibilitet och innovation. Våra produkter ska vara funktionella, enkla att använda och underhålla! De ska även vara hållbara och miljövänliga. Vi strävar att alltid kunna leverera de smartaste och bästa lösningarna. Detta gör vi i samråd med våra kunder.

​​​​​​​Vi är måna om miljön, och återvinner och källsorterar vårt avfall samt anlitar miljöcertificerade transportbolag. All vår tillverkning sker i Sverige, vilket minskar miljöbelastande transporter.